fbpx

Nye ansigter i Kata Fonden

Sommerferien er slut, og for mange arbejdspladser betyder det også velkommen til nye kolleger. I Kata Fonden er vi så heldige at kunne byde velkommen til hele to nye kolleger, nemlig Stacey Stevenson og Kim Bondesen Nielsen.

Stacey Stevenson kommer fra en stilling som lærer på High Tech High-skolen i Californien, som er Kata Fondens samarbejdsskole. Stacey er en del af Kata Fondens residency-program, og skal være en del af teamet frem til december:

”Jeg er meget begejstret for at være her og tage del i LEAPS-projektet. Jeg kommer med en solid erfaring og viden omkring projektbaseret undervisning, men kan helt sikkert også lære en masse af LEAPS-projektet, som jeg kan tage med tilbage til High Tech High. Jo mere jeg lærer om projektet, des mere imponeret bliver jeg over niveauet og dybden i LEAPS”, siger Stacey.

Udover at Stacey skal bidrage med sin ekspertviden om PBL, skal hun assistere Kim og LEAPS-lærerne på Sønderskovskolen, som er én af de fire LEAPS-skoler i Danmark.

Kim Bondesen Nielsen kommer fra en stilling som skoleleder på Auraskolen i Esbjerg Kommune, og har en lang karriere inden for læring og skoleledelse:

”Jeg ser meget frem til at være en del af et team, der målrettet arbejder med det jeg selv brænder for: at skabe god, lærerig og engagerende skole for både børn og voksne. Det jeg kan bringe ind i Kata Fonden er bl.a. solid erfaring med ledelse i alle afskygninger, lyst til at gøre en forskel og en optimistisk tilgang til meste.”

Kim er ansat som projektleder for læring, og skal have sin daglige gang på både Sønderskovskolen og på Kata Fondens kontor, hvor han skal samarbejde med de øvrige projektledere.

Kata Fonden byder både Stacey og Kim velkommen til teamet, og ser frem til et rigtig godt samarbejde.

Læs mere om Kata Fonden her.

Nørre Havnegade 43 - 6400 Sønderborg
CVR: 29945179