fbpx

LEAPS-ugen 2021

LEAPS-konferencen bliver i år erstattet af LEAPS-ugen, der består af virtuelle workshops med masser af interaktion, ny viden og sparring om LEAPS. Det foregår i uge 6, og du kan læse mere og tilmelde dig på denne side.

Online workshops erstatter fysisk konference

Kata Fonden afholder i år virtuelle workshops i stedet for en fysisk konference. Vi har planlagt et rigtig godt program, der giver deltagere mulighed for masser af interaktion, viden og værktøjer til at komme godt i gang med LEAPS i praksis.

Onlineformatet kan noget andet, og kræver noget andet. Vores virtuelle workshops er spækket med viden og interaktion. Derfor har vi valgt at fordele vores workshops ud på en uge, så der er plads til refleksion og fordøjelse af indtryk. Man kan også vælge kun at deltage i udvalgte dele af LEAPS-ugen, hvis man ikke har mulighed for at deltage i alle workshops.

Program for LEAPS-ugen

Ugen består af daglige, virtuelle aktiviteter, som du kan deltage i.

Workshop 1: Hvad er LEAPS?
Virtuel workshop mandag 08.02.21 kl. 09.00-10.30

Introduktion til LEAPS samt det bagvedliggende læringssyn med inddragelse af konkrete værktøjer og eksempler.

Seminar: En hverdag med LEAPS
Online seminar tirsdag 09.02.21 kl. 13.00-16.00

Her får du som deltager mulighed for at møde elever, lærere, vejledere og ledere fra de fire LEAPS-skoler, der vil dele ud af deres unikke læringsoplevelser og praksiserfaring.

Workshop 2: Ledelsens rolle i LEAPS
Virtuel workshop onsdag 10.02.21 kl. 09.00-10.30

Hør mere om LEAPS set fra skoleledelsens perspektiv og få indblik i de forhold, der har betydning for en succesfuld implementering.

Workshop 3: STEM i sammenhæng
Virtuel workshop torsdag 11.02.21 kl. 09.00-10.30

Det øgede fokus på science i LEAPS udfoldes her med eksemplificering af den tværfaglige tilgang til integration af STEM-fagene.

Dialogtime: Følgeforskning i LEAPS
Online dialogtime fredag 12.02.21 kl. 09.00-11.00

På ugens sidste dag vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til teamet bag LEAPS-indsatsen og høre mere om følgeforskningen, der varetages af Aalborg Universitet.

Tilmelding

Du tilmelder dig de ønskede workshops via linket herunder. Du vil få tilsendt links til de virtuelle workshop, du har tilmeldt dig, nogle dage før workshoppen afholdes. Vi anvender Zoom, men du kan sagtens deltage uden at downloade Zoom-pakken, ved blot at deltage via det tilsendte link.

Vi gør opmærksom på, at LEAPS-ugen henvender sig til lærere, skoleledere og ansatte i kommunale forvaltninger, der er involveret i skoleudvikling.

Deltagelse er gratis, men der er et begrænset antal pladser pr. workshop. Husk derfor at afmelde dig, hvis du bliver forhindret i at deltage. Så kan en anden få din plads. Tilmeldingsfrist: d. 3. feb. kl. 12.00.

Tilmeld dig her.

 

Tid og sted

Mandag d. 08.02.21 kl. 09.00-10.30

Tirsdag d. 09.02.21 kl. 13.00-16.00

Onsdag d. 10.02.21 kl. 09.00-10.30

Torsdag d. 11.02.21 kl. 09.00-10.30

Fredag d. 12.02.21 kl. 09.00-11.00

Alle workshops foregår på Zoom via tilsendt link.

 

Kata Fonden, som står bag LEAPS, afholder LEAPS-ugen i samarbejde med lærere, ressourcepersoner og ledelse fra LEAPS-skolerne.

 

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til LEAPS-ugen? Se vores Q&A her og få svar på de oftest stillede spørgsmål.

LEAPS-ugen, hvad er det?

Som mange andre, har vi i år valgt at sløjfe vores fysiske konference og erstatte den med virtuelle workshops. I stedet for at afvikle det hele på én dag, har vi valgt at planlægge en hel uge med mindre workshops, som man kan tilmelde sig. Man får stadig rig mulighed for interaktion med LEAPS-skolerne, men samtidig lægges der også op til, at man som lærer selv kan komme i gang med LEAPS i praksis.

Hvad får jeg ud af at deltage i LEAPS-ugen?

Der vil være et væld af forskellige aktiviteter i løbet af LEAPS-ugen. Du får mulighed for at møde LEAPS-lærere og elever, akkurat som på vores konferencer de tidligere år. Du vil få mulighed for at stille dem de spørgsmål, du måtte have til LEAPS i praksis. Samtidig vil vores dygtige projektledere facilitere workshops, der giver dig ny viden om LEAPS samt værktøjer til selv at komme i gang med LEAPS.

Koster det noget at deltage?

Nej, men der er begrænsede pladser. Vi tilbyder workshops af høj kvalitet, hvor der er mulighed for at møde praktikere og stille spørgsmål, og derfor er der et begrænset antal pladser, så alle har mulighed for at deltage aktivt. Vi appellerer derfor til, at man husker at afmelde sig, hvis man bliver forhindret i at deltage. Så kan en anden få pladsen.

Skal man være med hele ugen eller kan man nøjes med at deltage i én workshop?

Man kan sagtens nøjes med at deltage i én workshop, men vi anbefaler at deltage i så mange workshops som muligt for at få mest mulig viden. Der vil ikke være gentagelser for de, der deltager hele ugen. Hver workshop har sit eget fokus, og der vil derfor være ny viden at hente hver dag.

Bliver workshops online tilgængelige efterfølgende?

Nej. Vi laver virtuelle workshops der lægger op til masser af interaktion og øvelser undervejs, så derfor er det mest meningsgivende at deltage aktivt i workshoppen.

Hvordan deltager man i LEAPS-ugen?

Du tilmelder dig de workshops, du gerne vil deltage i. Du får derefter en bekræftelse på at du er tilmeldt. Nogle dage før LEAPS-ugen afvikles, får du tilsendt et mødelink samt nærmere information om de forskellige workshops. Husk at afmelde dig, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Jeg vil gerne deltage med mit team. Skal vi alle tilmelde os eller kan vi sidde ved én skærm?

I skal alle tilmelde jer separat og ligeledes deltage i workshoppen på hver jeres skærm, da vi i løbet af de forskellige workshops deler jer ud i mindre grupper, og der vil også være små øvelser undervejs der kræver, at I har hver jeres skærm.

Skal man downloade Zoom for at kunne deltage?

Nej. Nogle kommuner tillader ikke, at man installerer Zoom på sin computer. Men man kan fint deltage via det link, vi sender, uden at installere Zoom.

Indtryk fra LEAPS-konferencen 2020

I videoen kan du høre nogle deltageres indtryk og reaktioner på konferencen i februar 2020. Læs mere om LEAPS-konferencen 2020 her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på nyheder om LEAPS.

Alsion 2 - 6400 Sønderborg - Telefon: 3840 5414
CVR: 29945179