fbpx

LEAPS-konferencen 2020

Det overordnede formål med LEAPS-konferencen er at dele konkrete værktøjer og erfaringer med LEAPS som du kan bruge i din egen praksis, både på lærer- og ledelsesniveau. Formålet er også at give deltagerne et åbent og ærligt indblik i arbejdet og dagligdagen på LEAPS-skolerne fra både et elev-, lærer- og ledelsesperspektiv. LEAPS-konferencen 2020 blev afholdt d. 28. januar.

Elevengagement i centrum

Engagementet var højt på årets LEAPS-konference i Odense, hvor 90 deltagere fra hele landet fik mulighed for at komme helt tæt på LEAPS i praksis. 

Deltagerne startede dagen med en overordnet præsentation af LEAPS-projektets formål og vision, samt en konkret introduktion til de 6 komponenter og 3 elementer, der danner rammen om et LEAPS-forløb.

Læs mere om de 6 komponenter her.

Dagen bød også på forskellige workshops, der tog afsæt i et LEAPS-forløb og en protokol. De fire LEAPS-skoler var hver ansvarlige for en workshop, der tog udgangspunkt i netop deres praksis. Her fik deltagerne konkret praksiserfaring med et LEAPS-element.

Du kan finde alle LEAPS-ressourcer her.

 

Der var også rig mulighed for at komme tæt på LEAPS-skolerne i både dialogtimen og på messen hvor elever, lærere og skoleledere delte deres erfaringer med LEAPS, åbent og ærligt.

Læs mere om LEAPS-læreres erfaringer her.

Udover det praksisnære fokus var der også oplæg med bl.a. direktør for Kata Fonden, Peter Skat-Rørdam og Lars Bang Jensen, AAU, der er følgeforsker på LEAPS-projektet. Han berettede om den seneste følgeforskningsrapport, der viser tegn på, at elevernes engagement øges med LEAPS.

Læs den første følgeforskningsrapport her.

Kata Fonden, som står bag LEAPS, afholder LEAPS-konferencen sammen med lærere, ressourcepersoner og ledelse fra LEAPS-skolerne. Vi glæder os til at kunne byde velkommen til LEAPS-konferencen 2021!

Reaktioner på LEAPS-konferencen 2020

Se videoen, hvor deltagere på årets LEAPS-konference fortæller om, hvorfor de er på konferencen og hvad de tager med derfra.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid får den nyeste viden om LEAPS.

Uddrag af oplæg på LEAPS-konferencen 2020

I videoen kan du se uddrag af introduktion til LEAPS-konferencen 2020 v/ fondsdirektør, Peter Skat-Rørdam.

Oplæg om De 6 Komponenter

I videoen introducerer projektchef, Jesper Ingerslev, De 6 Komponenter og 3 Elementer i et LEAPS-forløb for konferencens deltagere.

Indtryk fra LEAPS-konferencen 2019

Se videoen, som giver et indtryk af den stemningsfulde og intense konference i februar 2019. Læs mere om LEAPS-konferencen 2019 her.

Alsion 2 - 6400 Sønderborg
CVR: 29945179