LEAPS-Konference 2020

Konferencens program sigter mod at involvere alle deltagere mest muligt. Alle vil derfor møde både elever, lærere og ledere fra LEAPS-skolerne og få konkrete værktøjer og materialer til brug i egen praksis.
Øget elevengagement er et af hovedmålene for LEAPS, og de seneste forskningsresultater indikerer, at LEAPS er med til at skabe mere elevengagementet i undervisningen.

Formål

Det overordnede formål med konferencen er, at du som deltager får indsigt i LEAPS og at du får konkrete værktøjer, som du kan bruge i din egen praksis, både som lærer og skoleleder. FOrmålet er også, at dele vores erfaringer med LEAPS og at du, som deltager, får indsigt i arbejdet og dagligdagen på LEAPS-

Program

Dagen vil indeholde kortere præsentationer af arbejdet med LEAPS, herunder præsentation af resultaterne af følgeforskningen ved Aalborg Universitet.
Omdrejningspunktet vil dog være workshops, hvor du kan møde elever, lærere og ledere fra LEAPS-skolerne der arbejder med konkrete LEAPS-værktøjer, ligesom den fælles messe er et vigtigt omdrejningspunkt. Her vil der være plads og tid til at opleve skolernes arbejde og få en dybere dialog om hverdagen på LEAPS-skolerne.

Tilmelding

Tilmeldingen er åben. Vi gør opmærksom på, at konferencen henvender sig til lærere, ledere samt personer fra kommunale forvaltninger, der er involveret i skoleudvikling.

Konferencen er designet med henblik på deltagelse af min. 2 og max. 3 deltagere pr. skole eller kommune. Deltagelse er gratis.

Tid og sted

28. januar 2020
kl. 10.30 – 15.30
Odeon, Odense.

Tilmeld dig her.

Kata Fonden, som står bag LEAPS, afholder LEAPS-konferencen sammen med lærere, ressourcepersoner og ledelse fra LEAPS-skolerne.

Indtryk fra LEAPS-konferencen 2019

Se videoen, som giver et indtryk af den stemningsfulde og intense konference i februar 2019. Læs mere om LEAPS-konferencen 2019 her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får information om LEAPS-konferencen 2020 og andre relevante nyheder om LEAPS.

Alsion 2 - 6400 Sønderborg - Telefon: 3840 5414
CVR: 29945179