Hvad er LEAPS

LEAPS er et struktureret helskoleprojekt, som omstiller folkeskoler til undervisning efter de pædagogiske principper bag projektbaseret læring, for at øge elevernes engagement og trivsel.
Omstillingen tager fem år, og for at det bliver en succes, kræves et tæt samarbejde mellem alle involverede parter, så der både er fokus på den konkrete hverdag og den overordnede 5-årsplan. 

Introduktion til LEAPS

LEAPS fokuserer på at skabe meningsfuld og vedkommende undervisning for elever i grundskolen med henblik på at styrke deres faglige engagement, evne til at tænke problemløsende og samarbejde gennem tværfaglige forløb. 

Læs mere...

Kata Fondens rolle

Kata Fonden har gennem tiden haft mange projekter med det formål at øge danske skoleelevers nysgerrighed og engagement i læring generelt og i sciencefagene i særdeleshed.
Nu står Kata Fonden bag LEAPS-initiativet, og spiller en stor rolle i omstillingsprocessen på LEAPS-skolerne.

Læs mere...

LEAPS' 6 komponenter

Grundstammen i ethvert LEAPS-forløb er 6 elementer, som er med til at sikre et højt læringsudbytte, både indenfor de faglige og Deeper Learning-kompetencerne.

Læs mere...

Den 5-årige omstilling

Omstillingen til LEAPS kræver grundigt kendskab til konkrete værktøjer, metoder og teorier, ligesom det kræver, at skolens struktur tilpasses det øgede teamsamarbejde og den langsigtede strategi. Derfor er omstillingen til LEAPS en omfattende proces.

Læs mere...

FAQ

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål, og blive guidet videre til relevante artikler.

Læs mere...

Alsion 2 - 6400 Sønderborg - Telefon: 38405414