fbpx

Bliv videns- og analysechef i Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at deltage i og formidle erfaringer fra innovativt skoleudviklingsarbejde? Har du evnen til at omsætte data og observationer, så de bliver relevante og brugbare i praksis? Så grib denne mulighed for at være med i et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

LEAPS – et langsigtet initiativ i Kata Fonden

Kata Fonden har som almennyttig fond fokus på at gennemføre initiativer, som giver Danmark ny viden om læring, undervisning, kreativitet og innovation. LEAPS er vores langsigtede bidrag til helskoleudvikling i Danmark. Det er en indsats for at udvikle pædagogikken på folkeskoler til en engagerende projektbaseret læring – og dermed omsætte fondens viden til praksis og give værdi til samfundet.

 

Arbejd målrettet med at få viden og data til at skabe maksimal værdi i praksis

Gennem de seneste 5 år er der i LEAPS opbygget en dansk model for projektbaseret læring i folkeskolen samt en systematisk tilgang til skoleomstilling.  Som videns- og analysechef vil du være med fra starten af fase 2 i LEAPS. Du vil få en central position med ansvar for at udvikle, systematisere og skabe værdi i arbejdet med viden og data i LEAPS.

Mere konkret vil du bl.a.:

 • Udvikle en helt ny og enkel model for ledelsesinformation, der kan give skoleledere et grafisk overblik over aktiviteter og resultater
 • Samarbejde med eksterne data- og analyseleverandører
 • Gennemføre rapportering til vores samarbejdspartnere – skoler, kommuner og donorer
 • Formidle relevante data for ledere på skoler og i forvaltninger
 • Være en aktiv del af vores særlige virksomhedssamarbejdsprogram sammen med den ansvarlige læringschef
 • Være en del af et internt team, der dækker LEAPS-skolerne vest for Lillebælt

Ovenstående opgaver løses i tæt samarbejde med andre personer i Kata Fondens team.

Du vil til at starte med gennemgå et intensivt LEAPS-træningsprogram og du vil planlægge dine LEAPS-aktiviteter sammen med kollegaer. Vi arbejder som et stort team, hvor vi hjælper hinanden. Du vil referere til fondens administrerende direktør.

 

En rolle, der kræver veludviklede relationskompetencer på alle niveauer

LEAPS er et vigtigt initiativ på de skoler og i de kommuner vi samarbejder med, og der er mange der skal bidrage for at det lykkes. Vores opgave er i høj grad at tilvejebringe og formidle den viden og erfaring LEAPS-netværket producerer, så den skaber maksimal værdi for de deltagende lærere, ledere og forvaltningschefer. Det kræver systematik, analytisk sans samt gode formidlingsevner og relationskompetencer.

 

Store udviklingsmuligheder i et af DK’s mest spændende skoleudviklingsprojekter

Vi er slet ikke i tvivl. LEAPS er et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter. Og ligesom dine kolleger vil du opleve en stejl læringskurve og få unik indsigt i, hvordan vi sammen med skolerne arbejder med en total omstilling til LEAPS-modellen.

Du vil få en helt central rolle – og dermed store udviklingsmuligheder – fordi du vil være med fra starten når LEAPS udvides fra 4 til 10 skoler ved brug af nye implementerings- og netværkstiltag.

 

Resultatfokuseret og med ambitioner

Som en særdeles vigtig spiller i næste fase af LEAPS, skal du være god til med vedholdenhed at sikre fokus på den langsigtede udvikling af LEAPS herunder særligt vidensopsamling, rapportering og formidling til vores samarbejdspartnere.

For at få succes i rollen forestiller vi os desuden, at:

 • du har erfaring fra eller med grundskolen, gerne kombineret med erfaring fra det private
 • du har erfaring med analysearbejde, gerne som konsulent
 • du har en uddannelse på master- eller evt. Ph.d. niveau
 • du er empatisk som person, har stærke relationskompetencer og er en holdspiller
 • du er velorganiseret, har administrativ tæft og gode evner med Excel og evt. Access.

Det er vigtigt, at du kan se dig selv trives i et arbejdsliv, hvor du kommer lidt rundt i landet og ikke sidder på samme kontor hver dag. Det er vi et helt team, der i den grad gør.

Jobbet har primært fokus på at udlede, fremstille og formidle konklusioner fra kvalitative og kvantitative data og analyser. Du vil selv lave deskriptive analyser, men ikke dybdegående statistiske analyser da disse udføres af vores samarbejdspartnere.

 

Interesseret? Søg med det samme

Kan du se dig selv i ovenstående fuldtidsstilling, så send blot dit CV til info@katafonden.dk. Vi inviterer løbende til samtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så søg hellere i dag end i morgen. Har du evt. korte afklarende spørgsmål til stillingen, kan du kontakte adm. direktør Peter Skat-Rørdam på 21159102.

Vi ser frem til at høre fra dig senest den 15/9 2022.

 

Kort om dit nye team og dine arbejdsdage

Vores LEAPS-team består af 10 personer, herunder 4 læringschefer, der er tilknyttet hver deres LEAPS-skoler rundt omkring i landet. Hver anden uge er vi samlet mandag og tirsdag i Sønderborg og hver anden uge er vi samlet mandag el. tirsdag i Nyborg. De øvrige dage samarbejder du med dine kollegaer og skoler med udgangspunkt hjemmefra. Din hjemmebase kan være hele landet, men vil med fordel kunne være Jylland/Fyn.

Læs mere om LEAPS her.

 

 

Nørre Havnegade 43 - 6400 Sønderborg
CVR: 29945179