fbpx

Bliv kommunikations- og skolenetværksansvarlig 

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at deltage i og formidle erfaringer fra innovativt skoleudviklingsarbejde? Har du evnen til at få mennesker til at arbejde sammen i netværk i en rolle med store udviklingsmuligheder? Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

LEAPS – et initiativ i Kata Fonden

Kata Fonden er en almennyttig projektfond med fokus på at gennemføre initiativer, som giver Danmark ny viden om læring, undervisning, kreativitet og innovation. LEAPS er vores helskoleprojekt: en indsats for at udvikle pædagogikken på folkeskoler til en engagerende projektbaseret læring – og dermed omsætte fondens viden til praksis og give værdi til samfundet.

 

Arbejd målrettet med forståelsen og udbredelsen af LEAPS

Gennem de sidste 4 år er der opbygget en solid position for LEAPS gennem sociale medier, web og nyhedsbreve. Som kommunikationsansvarlig vil du være med fra starten af fase 2 i LEAPS. Du vil få ansvaret for at udvikle og realisere strategien for næste løft af Kata Fondens eksterne og interne kommunikation samt for at styrke netværksdannelsen på tværs af alle LEAPS-skoler.

Mere konkret vil du bl.a.:

 • Formidle erfaringer og resultater skriftligt til skoler over hele landet
 • Stimulere interessen for god praksis på tværs af LEAPS-netværket
 • Udvikle indhold på fondens eksterne web- og sociale medie-platforme
 • Udvikle indhold på fondens interne netværksplatforme, herunder LEAPS PRO
 • Koordinere netværksaktiviteter for LEAPS-skolerne
 • Støtte LEAPS-skoleudviklingsarbejdet sammen med hele LEAPS-teamet

Ovenstående opgaver løses i tæt samarbejde med bl.a. web-udvikler og dine kollegaer.

Du vil til at starte med gennemgå et intensivt LEAPS-træningsprogram, og du vil planlægge dine LEAPS-aktiviteter sammen med kollegaer. Vi arbejder som et stort team, hvor vi hjælper hinanden. Du vil referere til fondens direktør.

 

En rolle, der kræver veludviklede relationskompetencer

LEAPS er et vigtigt initiativ på de skoler og i de kommuner, vi samarbejder med – og der er mange, der skal bidrage, for at det lykkes. Vores opgave er i høj grad at tilvejebringe de redskaber og fora, der gør, at både lærere, ledere og chefer meningsfyldt kan deltage – og det kræver både klare formidlingsevner og relationskompetencer.

 

Store udviklingsmuligheder

Vi er slet ikke i tvivl. LEAPS er et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter. Og ligesom dine kolleger vil du opleve en stejl læringskurve og få unik indsigt i, hvordan vi sammen med skolerne arbejder med en total omstilling til LEAPS-modellen.

Du vil få en helt central rolle – og dermed store udviklingsmuligheder – fordi du vil være med fra starten, når LEAPS udvides fra 4 til 10 skoler ved brug af nye implementerings- og netværkstiltag.

 

Resultatfokuseret og med ambitioner

Som en særdeles vigtig spiller i næste fase af LEAPS, skal du være god til med vedholdenhed at sikre fokus på den langsigtede udvikling af LEAPS, herunder særligt kommunikation med nye skoler.

For at få succes i rollen forestiller vi os desuden, at:

 • du har en pædagogisk uddannelse på master- eller bachelorniveau
 • du har erfaring fra eller med grundskolen, gerne kombineret med erfaring fra det private
 • du har erfaring som kommunikationskonsulent og med professionel brug af web og SoMe
 • du er empatisk som person, har stærke relationskompetencer og er en holdspiller
 • du har viljen til at skabe reelle forandringer i praksis

Endelig er det vigtigt, at du kan se dig selv trives i et arbejdsliv, hvor du kommer lidt rundt i landet og ikke sidder på samme kontor hver dag. Det er vi et helt team, der i den grad gør.

 

Interesseret? Søg med det samme

Kan du se dig selv i ovenstående fuldtidsstilling, så send ansøgning til info@katafonden.dk. Vi inviterer løbende til samtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vidensleder Susanne Rubenius på tlf. 2818 9435.

Vi ser frem til at høre fra dig senest den 16. maj 2022.

 

Kort om dit nye team og dine arbejdsdage

Vores LEAPS-team består af 10 personer, herunder 6 projektledere, hvoraf de 4 er tilknyttet hver deres projektskoler rundt omkring i landet. Hver anden uge er vi samlet mandag og tirsdag i Sønderborg, og hver anden uge er vi samlet mandag el. tirsdag i Nyborg. De øvrige dage samarbejder du med dine kollegaer og skoler med udgangspunkt hjemmefra. Din hjemmebase er på Sjælland eller Fyn.

Læs mere om LEAPS her.

Alsion 2 - 6400 Sønderborg
CVR: 29945179